Petreceri private

Situat in apropierea rondului de la Alba Iulia, restaurantul PadThai are o capacitate de 50 persoane si este deschis zilnic intre orele 10:00-23:00. Va asteptam sa va bucurati de savoarea preparatelor si sa va impresionati invitatii cu specialitatile restaurantului, care apartin bucatariei asiatice.

Organizare Evenimente Corporate & Petreceri Private Bucuresti

Rezerva telefonic 0726 637 747

Restaurantul asiatic PadThai este situat pe B-dul Decebal nr. 3, in centrul Bucurestiului, la 5 minute de Piata Unirii.


Pentru realizarea petrecerilor private, sau a evenimentelor corporate, putem crea bufete suedeze cu specific asiatic, in functie de numarul de persoane si tipul evenimentului dumneavoastra.

Asteptam cu interes cererea dumneavoastra si va asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Petreceri private la Padthai & Sushi

Oferim un ambient elegant si o atmosfera intima pentru a face ca fiecare moment sa fie memorabil.

Cu o gama variata de meniuri delicioase, personalul nostru talentat va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa alegeti cele mai bune optiuni culinare pentru invitatii dvs. De asemenea, putem personaliza meniurile in functie de preferintele si nevoile dvs.

Dispunem de un spatiu modern si confortabil pentru a gazdui petreceri cu pana la 50 de invitati. Echipa noastra dedicata va fi acolo pentru a va asista in planificarea si desfasurarea evenimentului, astfel incat sa va puteti bucura de fiecare moment al petrecerii.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre posibilitatile de organizare a petrecerii private perfecte la restaurantul nostru. Suntem aici pentru a face ca fiecare eveniment sa fie o experienta uimitoare si memorabila.